top of page
Karien, 60 jaar

Ik ben Karien, 60 jaar, een levensgenieter, sportief en best gezond geleefd. Nooit echt bewust op dieet moeten gaan. En dan komt de levensfase waarin je hormonen op hol slaan, en een verandering in het metabolisme teweeg brengen, de spiermassa die zich omzet in vetweefsel, en dat lekker wijntje doet er ook geen goed aan…! Neen ,ook ik ontsnap niet aan die verdomde “blokjaren” en die hardnekkige kilo’s. En wat er bij komt zet zich vooral rond de buik en in de taille: gevolg, bye-bye die mooie zomerjurkjes van weleer!

Op een dag stond ik weer eens op de weegschaal en dacht ik :”Dit kan echt niet meer”! Ik moest een manier vinden om op een gezonde en doeltreffende manier een vijftal kilo’s af te vallen, zonder daarbij echt honger te moeten lijden. 

Via Laurien, gezondheidscoach en (diëtiste) en dankzij het boek van Leen Steyaert (Jouw Menopauze-plan) heb ik kennis gemaakt met het MenoCure-programma: een gezonde afslankkuur die specifiek is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en de menopauze. Ik heb net mijn kuur van 36 dagen beëindigd en ben in totaal 6 kilo afgevallen zonder hongergevoel; voornamelijk het vet rond de buik en de taille zijn verdwenen; ik voel mij blij, supergoed in mijn vel, heb weer energie en moed om te sporten. Heel tevreden met het resultaat! En vastberaden om dit dagelijks gezond eetpatroon aan te houden! Het is veel méér dan een dieet, maar een totaalconcept!

Met dank aan de deskundige begeleiding en professionele ondersteuning van Laurien en haar vele praktische tips & tricks.

Sandra

Na een teleurstellende zoektocht van verschillende diëten, kwam ik bij Laurien terecht. Wat een verademing! Eindelijk iemand die via gezonde voeding en haar deskundige begeleiding een wereld van verschil heeft gemaakt voor mij! Sinds 2 augustus 2023 bezig aan mijn avontuur en nu eind november -21,2 kg op de teller! Bovendien zijn mijn bloedwaarden op alle vlakken verbeterd en ben ik met Metformax kunnen stoppen. Zo dankbaar voor haar steun en begeleiding! Een echte aanrader!

bottom of page