top of page
Hormonale gezondheid

Ik heb mij verder ook gespecialiseerd in PCOS, endometriose, schildklierproblematiek, fertiliteit en de (peri)menopauze, kortom "hormonale gezondheid”. Je kan bij mij terecht voor de LipoLip kuur of Meno-cure onder begeleiding.

Waarom kiezen voor LipoLip ?

Het LipoLip-programma werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Bij het LipoLip-programma verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.

 

Deze afslankingskuur  bevat niet alleen stoffen die de vetverbranding op gang brengen, maar – en hierin zit het grote verschil met andere diëten – ook stoffen die op een innovatieve manier ingescand zijn en invloed hebben op het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Het inscannen zorgt ervoor dat de hypothalamus de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel onderdrukt.

Groen blad
thumbnail_IMG_4659.jpg

Hoe werkt LipoLip?

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust, vetverbranding en je hormonen.

Het resultaat: Het LipoLip-programma draagt bij tot het sterk verminderen van je hongergevoel. Tevens  ondersteunt het jouw specifieke noden door meer balans in het lichaam te brengen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden. Het optimaliseren van je spijsverteringsproblemen is hierbij ook essentieel.

LipoLip helpt alleen de reserve-vetophopingen  die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Het draagt bij op een veilige en harmonieuze manier tot het verliezen van enkel overtollig vet en geen verlies van onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa.

Tijdens het volgen van het programma haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat het bijdraagt tot een verminderd hongergevoel en je lichaam in evenwicht brengt zodat je kiest voor de juiste voeding.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen doormiddel van een aangepast voedingsplan. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld door orthomoleculair voedingsdeskundige Leen Steyaert en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Starten?

De kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

In het startpakket, basisdoos zit alles wat je voor een optimale kuur van 36 dagen nodig hebt. Het bevat:

  • Drie doosjes met telkens 12 ampullen 

  • Een werkboekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten.

  • Het supplement LipoFit, dat de essentiële vitaminen en mineralen bevat die aanbevolen zijn bij een afslankprogramma.

  • Acht gelullen lipo-vezelcomplex voor een goede darmtransit of een voller gevoel bij de start van de kuur

  • 2 pipetjes

  • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.

  • Een info kaart met een overzicht van het voedingsprogramma.

  • Een LipoLip balpen

  • Een code voor het gesloten deel van de website met een overvloed aan extra info en recepten

 

Ben je na de eerste 24 dagen (2 doosjes ) nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met het derde doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij je therapeut/coach nog een extra doosje met 12 of 24 verpakkingen aankopen (maximum 60 dagen dieet). Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen waarbij je lichaam gewoon kan worden aan het nieuwe gewicht en waarop je kan leren om gezondere gewoontes aan te leren om een jojo effect uit te sluiten. Indien je wenst, kun je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.

Contacteer mij om te starten met het programma

Laurien Rodesch

0468/05.80.45

Reden van afspraak?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page